Smartia avattava e

 Rahti   0 € 

Smartia avattava e puualumiini-ikkuna on luotettava perusikkuna ja se sopii ikkunaksi kaikkiin kohteisiin. Smartia avattava e:n edistyksellinen tiiviys ja energiatehokkaat lasitukset takaavat varman ratkaisun kotiisi.

Näytä  

Smartia avattava e A++

 Rahti   0 € 

Smartia avattava e A++ energiansäästöikkuna on suunniteltu tiukentuvat lämmöneristysvaatimukset huomioiden. Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena A++ e on nyt entistä energiatehokkaampi.

Näytä  

Smartia Kiinteä e A

 Rahti   0 € 

Nykyarkkitehtuuri ja uudisrakentaminen suosivat suuria maisemaikkunoita ja lattiasta kattoon ulottuvia ikkunaseiniä. Näihin uudistunut Smartia Kiinteä e sopii erinomaisesti. Suorareunainen Smartia Kiinteä e S on erityisen suosittu modernissa rakentamisessa.

Näytä  

Smartia Kiinteä e A++

 Rahti   0 € 

Kiinteä puualumiini-ikkuna kolminkertaisella erityslasielementillä.

Näytä  

Smartia avattava black

 Rahti   0 € 

Smartia avattava black puualumiini-ikkuna on luotettava perusikkuna ja se sopii ikkunaksi kaikkiin kohteisiin. Smartia black on kaksipuitteinen puualumiini-ikkuna, jonka molemmissa puitteissa on kaksinkertainen eristyslasielementti. Nimensä mukaisesti Smartia black on kokonaan musta, sekä sisältä että ulkoa. Myös painikkeet ovat mustat. Smartia avattava black:n edistyksellinen tiiviys ja energiatehokkaat lasitukset takaavat varman ratkaisun kotiisi.

Näytä  

Smartia Kiinteä Black

 Rahti   0 € 

Nykyarkkitehtuuri ja uudisrakentaminen suosivat suuria maisemaikkunoita ja lattiasta kattoon ulottuvia ikkunaseiniä. Näihin uudistunut Smartia Kiinteä black e sopii erinomaisesti. Nimensä mukaisesti Smartia black -ikkuna on kokonaan musta. Suorareunainen Smartia Kiinteä Black e S on erityisen suosittu modernissa rakentamisessa.

Näytä  

Osta ikkunat edullisella Smartia-rahoituksella.